ZHANGJIAGANG MC TECHNOLOGY CO., LTD.

ZHANGJIAGANG MC TECHNOLOGY CO., LTD.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers: 100~150 mensen
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 90% - 100%
Beschrijving bedrijf

Onthaal aan ZHANGJIAGANG-MC TECHNOLOGIEco., Ltd, bepaalden van wij in Zhangjiagang-stad, niet verre van de Haven van Shanghai de plaats, die voor zijn medische instrumenten in China beroemd is.

Wij zijn een belangrijke fabrikant en een exporteur van medische apparatuur en het ziekenhuismeubilair. Zich specialiseert in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van nieuwe producten.

Onze producten omvatten: De soorten het ziekenhuisbed, zoals ICU-bed, Elektrisch bed, Handbed, Onderzoekslaag, de Noodsituatie vouwende brancard van de Babyvoederbak enz., Ziekenwagenbrancard en Brancardkarretje, begeleiden stoelen en Bedkabinet, Eettafel, Stapkruk, Druppeltribune, Stoelen, Matrasenz. toebehoren. Ons materiaal is wijd toepassing in Medisch, het Ziekenhuis, Hotel, Militair, Eerste hulp en Sociale de Dienstorganisatie.

Om de hoogste kwaliteits medische producten te verstrekken (hoofdmateriaal: Aluminiumlegering, Roestvrij staal, ABS, PE^^) aan klant wereldwijd door concurrerende prijs te verstrekken., hebben wij een strikte systeem en productcertificatie: CE, CFS, ISO13485, NORM 9001.

Hoog - kwaliteit & de Uitstekende Diensten om aan binnenlands en in het buitenland markten en klanten te voldoen.

 

 

 

 

Certificaat
Standaard:CE
Aantal:
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Standaard:ISO13485
Aantal:
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Chat
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal